O nama

Generisanje projekata u ranoj i srednjoj fazi geoloških Istraživanja

Medgold Istraživanja d.o.o (u daljem tekstu: Medgold) je ćerka firma kanadske kompanije “Medgold Resources” koja se kotira na berzi akcija u Torontu (TSX-V:MED.V) i bavi se istraživanjem zlata i srebra u nedovoljno istraženom području Južne Srbije. U fokusu našeg istraživanja je pojas mineralizacije koji se nalazi u okviru metalogenetskog pojasa Tetisa koji se smatra jednim od najbogatijih na svetu.

Medgold je deo Gold grupacije sa sedištem u Vankuveru, Kanada a u čijem sastavu se nalaze Fortuna Silver Mines, Radius Gold, Volcanic Gold Mines, Focus Ventures i Rackla Metals. U našem Upravnom odboru direktora i menadžmentu kompanije se nalaze pojedinci koji imaju uspešan bilans vođenja i finansiranja istraživačkih kompanija koje se kotiraju na berzama širom sveta.

Vodeći evropski istraživač zlata

Zašto Srbija?

Odličan potencijal istraživanja

Cilj

Postati vodeća evropska kompanija za istraživanje mineralnih sirovina sa fokusom na plemenite metale.

Model

Generisanje projekata u ranoj i srednjoj fazi geoloških istraživanja

Strategija

Strateška partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama u sektoru rudarstva

naš tim

Jeremy Crozier

Direktor

Jeremy Crozier sa diplomom osnovnih i master studije iz geologije se preko preko 20 godina bavi istraživanjem i komercijalizacijom projektnih istražnih aktivnosti u Evropi, Severnoj Americi i Africi. Iskustvo je stekao baveći se upravljanje projektima mineralnih istraživanja u ruralnim sredinama tokom faza inicijalnog otkrivanja resursa, zatim tokom pronalska sredstava za dalje finansiranje istraživanja i pregovoranja oko eventualnih preuzimanja projekata ili pronalska partnera za dalja ulaganja.

Thomas Sant

Glavni geolog

Thomas Sant je diplomirani geolog sa preko 20 godina međunardnog iskustva stečenog radeći sa kompanijama kao što su Rio Tinto, Ivanhoe Mines, Nautilus Minerals i Eldorado Gold od Australije preko Turske,Grčke pa sve do Češke, Slovačke, Makedonije, Bugarske i Srbije . Thomas Sant je član Londonskog Geloškog Društva (Geological Society of London) i Društva Ekonomskih Geologa (Society of Economic Geologists).

Nenad Lončarević

Geolog

Diplomirani inženjer geologije sa preko 25 godina radnog iskustva stečenog radeći na više istražnih projekata sa ciljem identifikovanja i procene lokacija sa potencijalom pronalaska rudnih tela pogodnih za ekonomičnu i rentabilnu eksploataciju na projektima u Geološkom zavodu “GEMINI”, na Rudarsko-geološkom fakultetu, zatim za "Dundee plemeniti metali", "Ultra Balkans", "Geoprofesional" i "TerraGold". Trenutno radi na izradi projekata, aneksa projekata i izveštaja o rezultatima geoloških istraživanja i elaborata o rezervama, zatim na planiranju i implementaciji istraživačkih aktivnosti, nadzoru nad istraživačkim programima u cilju njihovog bezbednog i tačnog izvršavanja u skladu sa protokolima i procedurama.

Szabolcs Orban

Geolog

Od 2017.godine Szabolcs je deo Medgold tima i radio je na različitim projektima u Srbiji i Mađarskoj. Szabolcs je geolog sa diplomom osnovnih i master studija i trenutno radi na istraživačkim aktivnostima i kartiranju na projektima u Srbiji.

Aleksandar Vulović

Menadžer za upravljanje rizicima i odnose sa lokalnom zajednicom

Diplomu osnovnih i MBA studija je stekao na Univerzitetu Lindenwood u Sent Luisu, u Sjedinjenim Američkim Državama. Višegodišnje iskustvo na razvoju i ishodovanju dozvola za rudarske, infrastrukturne i energetske objekte. Tokom svih faza razvoja projekta zadužen za uspostavljanje pozitivnih odnosa sa predstavnicima državne i lokalne samouprave radi efektivnog ishodovanja dozvola. Odgovoran za razvijanje, sprovođenje i nadgledanje strategija, politika, programa i komunikacionih procesa tokom razvoja projekta u cilju promovisanja pozitivnih lokalnih i regionalnih uticaja.

Tijana Milanović

Finansijski i Administrativni Menadžer

Tijana se pridružila Megold timu u samim počecima njegovog poslovanja u Srbiji. Njen glavni zadatak je da sa finansijske i administrativne strane pruži podršku pri obavljanju geoloških istraživanja. Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka, na odseku za Menadžment, a svoje radno iskustvo je sticala na poslovima i projektima u zemlji i inostranstvu

00+

Пројекти

inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam

00+

Lorem ipsum

inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam

00%

Zadvoljnih

inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam